Novi Sad
20.04.2012.
06:30 > 17:57
Zbog prošlonedeljne blokade saobraćaja na Dunavu, protiv 15 zapovednika brodova iz "Dunav grupe agregati", bivšeg "Heroj Pinkija", novosadska Lučka kapetanija podnela je prekršajne prijave.
  • DGA - radnik

    21.04.2012 16:11
    SRAMOTA !!!
    Treba da vas je sramota, kaznjavati ljude koji traze svoje parce hleba (odavno zaradnjeo). Imaju li vasa deca sta da jedu? E deca tih radnika nemaju. A vi gospodo iz kapetanije kako ste fini, kome se uvlacite... Borovici, Pajticu ili vec kome. Jadna li je ova drzava, ako je tako mogu i nazvati, kaznjava postene i gladne radnike sto trazi svoje, a lopove i kriminalce stiti. To samo ovde ima, kome ce Borovica platiti za sve grehe koje je naneo ovom jadnom narodu. Neki dan dolazi u istu tu firmu i nudi karte za koncert Ane Bekute!?!?!? Ni je li to bruka i sramota sta radi taj covek od tih jadnih ljudi? Koja bahatost! Veza Ana Bekuta-Mrkonjic-Borovica, ne raskidiv lanac. Ima za bilborde ima da finasira koncert, Mrkonjica.... i da ne nabrajam, a nema da da plate tim ljudima. I sad ajde i vi udrite po tim postenim radnicima, oderite ima kozu ako vam to pricinjava zadovoljstvo, navikli su da zive jadno i bedno. Sram vas bilo, dabogda i vama Borovica bio gazda da vidite kako je ziveti bez i jednog dinara u dzepu, svercovati se u gradskom autobusu u 50-tim godinama da bi stigli na posao, sedeti gladni na poslu i kuci, moliti se Bogu da prezivite dan i da sutra osvanete zivi zajedno sa vasom decom.....a racune da vam i nespominjem.
  • Siki

    20.04.2012 18:26
    prijave?
    Podnose se prijave? Protiv zaposlenih? OK, ali ako se i protiv direktora podnese isti broj ali desetostruko vecih, a naravno i protiv privrednog subjekta! Samo onda bi imalo smisla! Pa kad zaposleni plati 10.000, po istoj prijavi direktor 100.000 a firma 1.000.000 - pa koliko prijava - toliko novaca! Inace - ma stvarno nema smisla!
  • Novosađanka

    20.04.2012 15:18
    kukavičluk na sve strane
    Gowspodi iz Kapetanije je izgleda bilo najlakše da podnese prijave protiv radnika zašto se nisu podnele protiv vlasnika brodova koji su blokirali Dunav,, međutim Lučka Kapetanija nije smela Borovici ni ime da pomene a ne da piše prijavu. Na koje niske grane su pali ovi Državni organi pa se plaše jednog Borovice koji kad su ga novinari priupitali za situaciju nije znao ni jednu suvislu rečenicu da izgovori ali zato je za ove u Kapetaniji strah i trepet. Ko tog čoveka štiti pa on kupuje šta mu šaka dođe a posle nikom ništa ne plaća, i predsednik se vajka kako i njega interesuju sumnjive privatizacije i ko stoji iza njih pa čoveče okreni se oko sebe sve ćeš ih videti u svom okruženju i u svojim vajnim koalicionim partnerima.
  • ns

    20.04.2012 13:00
    jel iko priveo tog borovicu da ga pita šta mu se sa preduzećem dešava, jel ikad ikome taj došao račun da položi. pa niko nije bog, i nad popom postoji pop
  • Darth Zol

    20.04.2012 12:23
    eeeee....
    Ranije sam govorio da su nas OVI vratili u srednji vek... pogresio sam i svima se izvinjavam. Mi smo se vratili u bronzano doba, naime ovolika kolicina bezobrazluka, bahatosti, nepravde, nepotizma je moglo samo tada da postoji. I slazem se sa prethodnim sugradjanima koji su rekli da smo ROBOVI, nazalost!
  • 20.04.2012 11:17
    Demokratija na delu, tražili smo, gledajmo.
    Nadam se da nećemo pogrešiti za ove izbore.
  • Mamika

    20.04.2012 10:20
    ???
    Djurašković pokro milijarde-dobio narukvicu??? Djurić,(Novitet) pokro milijrde-dobio Partizan??? Radnici traže plate,koje su zaradili,Borovica neće ni da se pojavi,a ovi smradovi im pišu prijave??? Pa mi da smo ljudi,kao što nismo, svi bi išli da im es pridružimo i oteramo BAGRU,koja ovo toleriše,jer ko nije od nas bio već u ovakvoj situaciji,biće već sutra!!! Puna je ova Vo jvodina,Borovica,Djurića,Djuraškovića,Butorovića... S R A M O T A
  • Bozidar

    20.04.2012 10:03
    @Robin
    postoji velika razlika izmedju seljaka i seljacine. vi ste gospodine ocigledno seljacina
  • Mara

    20.04.2012 09:32
    Ovo je tek Srbija.....
  • Robin

    20.04.2012 09:06
    Sasvim pravilno
    nasta bi to licilo, da se na takav nacin svi problemi resavaju?
    Onda mozemo odmah da pocnemo anarhiju i bezakonje. Kazniti ih i to masno.
    Ja prolazim pre neku godinu autputem kad traktoristi tek poceli da blokiraju autocestu...
    ma nemoj...izasao sam usao u traktor nikad sjeo u njega upalio ga i maknuo...seljacina me samo gledala i derala...ma idi bre dosta vise srbska posla i primitivizma, kad cete se nauciti da se za svoja prava nemoze tako boriti. Prolaze brodovi puni turista staju u NSadu i sta su uradili, sramotu Srbiji njih par pojedinaca a Srbija ima postene i radne ljude a mafiji treba stati na rep. Uhapsite pola tih politicara i tajkuna pa ce biti mir.
  • 20.04.2012 08:26
    odma da vrate sve sto su pojeli, sledeci put da pitaju gazdu kad ogladne
  • marko

    20.04.2012 08:18
    udri po sirotinji
    šta ima bre da se bune robovi! ima da rade i da im bude čast što rade! kakva bre plata, plata je za kapitaliste a oni su roblje, pa ko je video da se robovima bilo šta plaća!
  • ovca

    20.04.2012 07:10
    ????
    UŽAS !!!!
  • mrmot

    20.04.2012 06:57
    dan mrmota
    Tako to ide kod nas.Kradeš,gaziš ljude na putu,Ginu ljudi u diskoteci, nikom ništa.Ali ako traziš platu?E to je za prijavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna